Inspirations­møde for elever og forældre i 8.klasse

Kom til inspirationsmøde og hør om alle skolens uddannelser. Så er du godt klædt på, når du skal vælge uddannelse i 9. eller 10. klasse. Tag dine forældre med - de har måske også brug for at høre om de forskellige muligheder.

27.05.20, kl. 17:00
 • Bygning 3, Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. Du er sikkert også i fuld gang med at arbejde med din studievalgsportfolio, og danne dig et indtryk af de forskellige muligheder. Men måske er du i tvivl om, i hvilken retning du skal. 

Eller måske har dine forældre brug for at blive opdateret på de forskellige uddannelser, så de kan støtte dig i at træffe det bedste valg.

Vi byder inden for til inspirationsmøde onsdag den 27. maj 2020 kl. 17.00 på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67 i Roskilde, hvor du kan høre om og blive klogere på:


Program

Program følger. 

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding senest den 20. maj 2020 på mail til uddannelse@rhs.dk.

I tilmeldingen bedes I oplyse, hvilken skole I kommer fra, elevnavn og hvor mange I kommer. 

Mere information

Vil du vide mere om inspirationsmødet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Marie Louise Breinholm Thiim på telefon 8852 3205.

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram Facebook
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...