Inspirationsmøde for elever og forældre i 8. klasse

Kom til inspirationsmøde og hør om alle skolens uddannelser. Så er du godt klædt på, når du skal vælge uddannelse i 9. eller 10. klasse. Tag dine forældre med - de har måske også brug for at høre om de forskellige muligheder.

16.05.18, kl. 17:00
  • Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. Du er måske ved at danne dig et indtryk af de forskellige muligheder, men er usikker på, i hvilken retning du skal.

Eller måske har dine forældre brug for at blive opdateret om de forskellige uddannelser, så de kan støtte dig i at træffe det rigtige valg.

Vi byder inden for til inspirationsmøde onsdag den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67 i Roskilde, hvor du kan høre om:

kl. 17.00: Velkomst v. direktør Jørgen Sloth
kl. 17.10: Præsentation af eux og eud v. uddannelseschef Ulla Sørensen
kl. 17.35: Præsentation af Handelsgymnasiet (hhx) v. uddannelseschef Anne Kirstine Frandsen
kl. 18.00: Mød elever og vejledere og få gode råd til at vælge uddannelse, og hør fra eleverne hvordan det er at gå på skolen
kl. 18.00: Roskilde Handelsskole byder på mad og drikke
kl. 19.00: Tak for i dag.

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding senest den 9. maj på mail til uddannelse@rhs.dk.

I tilmeldingen bedes I oplyse, hvilken skole I kommer fra, og hvor mange I kommer.

Mere information

Vil du vide mere om inspirationsmødet, så kontakt kommunikationskonsulent Marie Thiim på telefon 8852 3205.