2.g-elever fik førsteplads med app-idé - RHS

2.g-elever fik førsteplads med app-idé

Fire elever fra HHX løb med en af førstepladserne i regionsmesterskabet i entrepenørskab. Deres ambitiøse koncept skal hjælpe danskerne med at komme i form

07.03.22

Et skoleprojekt kan blive til meget mere end bare en opgave. Det står klart for Magnus, Jens Phillip, Christian og Felix fra 2E, der i sidste uge løb med sejren i regionsmesterskabet i iværksætterkonkurrencen Company Programme i kategorien Society Globalization.

De fik den flotte sejr for konceptet DetFit. Det er en veludviklet idé til en sportsapp, som skal hjælpe danskerne med at komme i bedre form‍.

Drengene går i 2E på HHX og har udviklet deres forretningsidé som en del af studieretningen i innovation. De håber dog, at app’en kan komme til at leve længere end blot i deres skolegang, og de planlægger at forsøge at finde finansiering, så de kan realisere den.

Erfaring for livet

“Om to år drømmer vi om, at appen er bygget, og vi har omkring 10.000 brugere. Derefter er målet at blive den førende sportsapp i Danmark,” fortæller Magnus.

Men de er åbne for, at iværksætteriet også kan bringe dem andre steder hen, understreger Jens Philip.

“Vi tager det stille og roligt. Målet er først og fremmest at få erfaring. Det her er den første innovative forretningsidé vi prøver at arbejde seriøst med. Så selvom det her ikke skulle lykkes, så føler jeg stadig vi lærer noget af det, som vi vil kunne bruge resten af vores liv,” siger han.

Her og nu skal de fire gymnasieelever videre til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab i april med app’en, hvor de skal konkurrere mod de andre vindere af regionsmesterskaberne.

Magnus, Jens Phillip, Christian og Felix skal nu videre til Danmarksmesterskabet i entrepenørskab d. 27. april 2022.
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)