8. klasser gætter elevpladser

Hvad er mulighederne med en merkantil erhvervsuddannelse? Roskilde Handelsskole udfordrer i denne uge grundskoleelevers kendskab til de merkantile erhvervsuddannelser ved den årlige Skills Stafet.

12.09.19
 • DEL:

Omkring 1600 8. klasseselever fra Roskilde og omegn besøger i uge 37 og 38 Roskilde Tekniske Skole for at deltage i Skills Stafetten.

I mindre grupper går eleverne rundt til en række poster, hvor de på tid løser opgaver, der relaterer til uddannelsesretningerne på eud og eux.

 

Fremtidsmuligheder med merkantile erhvervsuddannelser

Roskilde Handelsskole er også tilstede ved Skills Stafetten. Efter en kort præsentation af Eud Business og Eux Business skal eleverne på tid gætte en elevplads ud fra præsentationsvideoer af forskellige elever.

Gennem konkurrencerne får 8.klasserne et indblik i, hvad de kan med en eud eller eux, og de kan tale med nuværende elever om, hvad det vil sige at gå på uddannelserne.

Stafetten varer i fem dage, og alle dage afsluttes med, at det bedste hold bliver hyldet og får en præmie.

 

Introduktion til ungdomsuddannelserne

Skills Stafetten bliver afholdt hvert efterår, og Roskilde Handelsskole støtter årligt op om arrangementet, som også indgår som et element i 8. klassernes introduktionskurser.

Billeder fra Skills Stafetten

For elever i 8. klasse

Når du går i 8. klasse, kan du komme på introduktionskursus på hhx, eux og eud. Og du kan sammen med dine forældre besøge skolen til det årlige inspirationsmøde.

Elev i 8.klasse

Uddannelsesmesse i Roskilde

Kom til uddannelsesmesse d. 5. november 2019 og hør om alle vores ungdomsuddannelser. Du kan møde vejledere og elever fra hhx, eux og eud - og få gode råd til valg af uddannelse.

Uddannelsesmesse i Roskilde
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...