8.klasser dyster i opgaver fra eud og eux

I disse dage afholdes Skills Stafetten, hvor grundskoleelever får indblik i, hvad erhvervsuddannelser er. De merkantile erhvervsuddannelser fra Roskilde Handelsskole deltager også med en opgave.

15.09.17
 • DEL:

I denne og næste uge besøger knap 2000 8.klasseselever fra Roskilde og omegn Roskilde Tekniske Skole for at deltage i Skills Stafetten.

Eleverne skal i mindre grupper rundt til en række poster, hvor de på tid skal løse en opgave, der relaterer til de uddannelser, de kan tage på eud og eux.

Roskilde Handelsskole er også tilstede med en opgave til eleverne. Den går ud på, at eleverne på kortest muligt tid skal gætte en elevplads ud fra præsentationsvideoer af forskellige elever.

Gennem konkurrencerne får eleverne et indblik i, hvad de kan, når de har taget en eud eller eux, og de kan snakke med nuværende elever om, hvad det vil sige at gå på uddannelserne.
Stafetten varer i seks dage, og hver af dagene slutter af med at det bedste hold bliver hyldet og får en præmie.

Skills Stafetten bliver afholdt hvert år i september eller oktober.

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...