Byg en business

7. klasser arbejder med innovation og iværksætteri på eud og eux på et firedages forløb. Torsdag fremlagde de, hvad de havde lært for deres forældre.

28.11.19
  • DEL:

Forældre kunne torsdag eftermiddag opleve, hvad deres børn i 7. klasse havde lært efter et firedages forløb på Roskilde Handelsskole, der hedder ”Byg en business”. 

Eleverne fik et indblik i, hvad det vil sige, at starte og udvikle en ”business”. I løbet af de fire dage lærte de blandt andet om kundestrømme, butiksindretning, salg, hjemmesider, chatbots, konkurrence og prisstrategier. Torsdag skulle de fremlægge deres forretningsidé. 

Et indblik i detail, handel og kontor

De sidste uger har fire 7. klasser haft forløbet ”Byg en business” på Roskilde Handelsskole. 

”Byg en business” foregår i samarbejde med Roskilde Kommune og andre ungdomsuddannelser i Roskilde. Det er et initiativ, der giver indblik i detail, handel og kontor og på eud og eux.

Billeder fra dagen

Byg en business er støttet med midler fra EU-projektet ”Fra folkeskole til erhvervsuddannelse”. 

Læs mere om eux

Bliv klogere på den erhvervsfaglige studentereksamen (eux).

Eux

Læs mere om eud

Bliv klogere på erhvervsuddannelsen Eud Business.

Eud Business

Elev i 8., 9. eller 10. klasse?

På Roskilde Handelsskole kan du vælge mellem hhx, eux og eud. Bliv klogere på de tre ungdomsuddannelser og find ud af, hvornår du kan besøge skolen.

Info til dig der er...

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...