Emil og Mathias præger Coops fremtidige elevkampagne

I dag præsenterede Emil Schandorff og Mathias Andersen deres strategi for, hvordan Coop får elever til at søge ind som ledertrainee efter eux.

24.04.18

Du er som markedsføringskonsulent ansat af Coop til at udvikle en kampagne, der får målgruppen på eux til at søge ind som ledertrainee efter eux. Hvad gør du?

Det var den case de to eux-elever Emil Schandorff og Mathias Andersen stod overfor. Ud af 25 klasser fra forskellige erhversskoler blev deres løsning udtaget til finalen. De præsenterede som de første af tre finalegrupper deres idéer idag.

Stor, større, Ledertrainee
I deres præsentation kom de ind på forskellige typer af elever og præsenterede en persona, de kaldte ”tvivleren” i forhold til fremtidsmulighederne. De havde arbejdet med styrker, svagheder, muligheder og trusler ved en ledertrainee hos Coop og kom med forslag til, hvordan Coop kan reklamere for et ledertraineejob for eksempel med sloganet ”stor, større, Ledertrainee”.

Emil og Mathias besvarer spørgsmål til deres præsentation.

Selv i målgruppen
Det er ikke altid, markedsføringskonsulenter får lov at arbejde med en målgruppe, de selv er i. Men det fik de to elever prøvet af.

Emil Schandorff og Mathias Andersen går på holdet Eux34 på det studieforberedende forløb på eux. Med få uger tilbage på eux er de ved at finde ud af, hvad der skal ske efterfølgende. Emil skal være økonomi trainee hos ECIT og læse HD på CBS ved siden af, og Mathias er ved at finde en elevplads.

Casen var udarbejdet af Coop i samarbejde med Skolepartner. Vinderne af finalen får biografbilletter til hele klassen.