Emil og Mathias præger Coops fremtidige elevkampagne

I dag præsenterede Emil Schandorff og Mathias Andersen deres strategi for, hvordan Coop får elever til at søge ind som ledertrainee efter eux.

24.04.18
 • DEL:

Du er som markedsføringskonsulent ansat af Coop til at udvikle en kampagne, der får målgruppen på eux til at søge ind som ledertrainee efter eux. Hvad gør du?

Det var den case de to eux-elever Emil Schandorff og Mathias Andersen stod overfor. Ud af 25 klasser fra forskellige erhversskoler blev deres løsning udtaget til finalen. De præsenterede som de første af tre finalegrupper deres idéer idag.

Stor, større, Ledertrainee
I deres præsentation kom de ind på forskellige typer af elever og præsenterede en persona, de kaldte ”tvivleren” i forhold til fremtidsmulighederne. De havde arbejdet med styrker, svagheder, muligheder og trusler ved en ledertrainee hos Coop og kom med forslag til, hvordan Coop kan reklamere for et ledertraineejob for eksempel med sloganet ”stor, større, Ledertrainee”.

 

Emil og Mathias besvarer spørgsmål til deres præsentation.

Selv i målgruppen
Det er ikke altid, markedsføringskonsulenter får lov at arbejde med en målgruppe, de selv er i. Men det fik de to elever prøvet af.

Emil Schandorff og Mathias Andersen går på holdet Eux34 på det studieforberedende forløb på eux. Med få uger tilbage på eux er de ved at finde ud af, hvad der skal ske efterfølgende. Emil skal være økonomi trainee hos ECIT og læse HD på CBS ved siden af, og Mathias er ved at finde en elevplads.

Casen var udarbejdet af Coop i samarbejde med Skolepartner. Vinderne af finalen får biografbilletter til hele klassen.

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...