Fejring af afgangselever - RHS

Fejring af afgangselever

Læs om huebegivenhed og dimission.

01.06.21
 • DEL:

Efter lempelser af retningslinjer i forhold til fejring af afgangselever har skolens ledelse set på, hvordan skolen bedst muligt markerer afslutningen så både dimittender, forældre og medarbejdere, kan føle sig trygge ved at deltage i og afvikle arrangementer. 

Huebegivenhed
Efter de opdaterede retningslinjer er det muligt for dimittender at have op til fem personer med indenfor på skolen i forbindelse med huepåsætning. Personer, der inviteres med til huepåsætning, skal have et gyldigt coronapas – det gælder naturligvis også fortsat elever, lærere og censorer.

Efter huepåsætningen er dimittender og gæster velkomne til at fejre begivenheden uden for på skolens arealer, hvor der til lejligheden er opsat flere borde og bænke.

Retningslinjerne gør det altså ikke muligt at fejre huepåsætning indendørs på skolen for eksempel på gangarealer, i auditoriet eller kantinen. I tilfælde af dagsregn åbnes multihallen op, så fejring kan foregå der – dog med et begrænset antal pladser.

Translokation og dimission
I forbindelse med arrangementer med op til 500 personer samlet anbefaler myndighederne blandt andet, at man afholder korte arrangementer og at der mellem hver familie er en meters afstand. Skolens ledelse har vurderet, at dimissioner ikke vil kunne afholdes indendørs på skolen på forsvarlig vis inden for de anbefalede rammer.

Derudover vurderer skolens ledelse, at drive-in dimissioner vil være en noget mere festlig afslutning, da man her både kan servere snacks, råbe hurra, synge og endda invitere flere gæster med end til en indendørs dimission.

Læs mere om translokation og dimission her

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...