Forløb til detailelever med fokus på digital handel

Begreber som E-commerce, dataanalyse og online kommunikation kommer i spil, når detailelever fra uge 43 kan tage forløbet Digital handel som led i deres uddannelse.

14.06.21
 • DEL:

Som noget nyt udbyder Roskilde Handelsskole en uddannelse inden for detailhandel med digital handel som speciale. 

Forløbet henvender sig til detailelever, som skal på kortere skoleophold i forbindelse med deres toårige praktikdel i en virksomhed. Eleverne kan være ansat i forskellige typer virksomheder – for eksempel virksomheder, der har fysiske aktiviteter kombineret med nethandel eller virksomheder, som udelukkende har online handel.

Uddannelsen giver mulighed for at arbejde bredt med digitale løsninger som eksempelvis E-commerce, dataanalyse, online kommunikation samt digital markedsføring og salg.

Læs mere om forløbet

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...