Gymnasieprojekt fik iværksættere i gang

Den årlige innovation camp fik idéerne til at blomstre og var springbrættet til at komme videre.

02.02.21
  • DEL:

Innovation og iværksætteri er en integreret del af undervisningen på Handelsgymnasiet, og en gang om året bliver 2.g'erne ekstra udfordret ved Innovation Camp.

Frederik, Marcus, Kamille, Jeppe og Silje fra 2V tog udfordringen op og udviklede for Erhvervsforum og Roskilde Kommune (Coro) konceptet ”Start up market”, som fungerer som et marked, hvor nye eller små virksomheder i Roskilde kan samles og promovere deres produkt.

Elevernes idé var så god, at den blev indstillet til COCONF20. 

Succes ved konference
Gymnasieeleverne deltog i november ved COCONF20, hvor de pitchede deres idé foran et dommerpanel, hvor de løb med sejren foran andre innovatører. Derudover vandt gruppen 10.000 kr. som en af COCONF-forløbets bæredygtige grupper af studerende.

Videre som iværksættere
Frederik, Marcus, Kamille, Jeppe og Silje arbejder målrettet på at forfine deres idé. Senest er de optaget på forløbet Selvstarter, hvor de gennem workshops får sparring og mulighed for at videreudvikle og afprøve deres idé i et kreativt iværksættermiljø.

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...