Idrætsdag på Handelsgymnasiet

Hhx'erne dystede mod hinanden i forskellige discipliner til idrætsdagen.

28.08.19

Handelsgymnasiet arbejder hele skoleåret målrettet med at tilrettelægge sociale aktiviteter og skabe de bedste rammer for et godt studiemiljø. Idrætsdagen ryster eleverne sammen både i klasserne og på tværs af årgangene. Dette års idrætsdag bød blandt andet på hockey, sækkeløb, cheerleading, rundbold og stafet.

Billeder fra idrætsdagen

Følg studielivet på Handelsgymnasiet

Foredrag, fester, idrætsdage, studierejser og særlige forløb. Følg med i livet som studerende på Handelsgymnasiets Facebookside.

Facebook - Handelsgymnasiet Roskilde

Studieliv på Handelsgymnasiet

Studiestart, fester, idrætsdage, studierejser og meget mere. Der er gang i studielivet på gymnasiet.

Læs om studielivet