Ledige pladser på Handelsgymnasiet

Kom du ikke ind på den ønskede studieretning på dit nuværende gymnasium, har vi stadig enkelte ledige pladser, du kan søge ind på.

30.10.18
 • DEL:

Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole har enkelte ledige pladser. Så er du en af dem, der ikke kom ind på den ønskede studieretning på dit nuværende gymnasium, kan du søge ind her.

Du har for eksempel mulighed for at starte på studieretningerne Sprog og kultur og Sportsmanagement Plus. Læs mere om de to retninger her:

Lær at begå dig i mange kulturer

Sprog og kultur er for dig, der er vild med sprog og er frisk på at rejse og suge viden til dig om sprog og kultur i andre lande. Bliv klar til at kommunikere på tværs af landegrænser og kulturelle forskelle - og til at fungere i internationale virksomheder. Du kommer på sprogskole og i virksomhedspraktik, når vi tager på tre studierejser ud i Europa.

Læs mere om retningen Sprog og kultur.

 

Økonomi og markedsføring i sportens verden

Sportsmanagement Plus er for dig, der er interesseret i sportens verden og har lyst til at dyrke idræt i skoletiden? Er du klar til at tage på flere studie- og træningsophold undervejs i din uddannelse? Så er denne studieretning lige noget for dig.

Læs mere om retningen Sportsmanagement Plus.

Vil du vide mere

Er du interesseret i at høre mere om vores ledige pladser, kan du kontakte studievejlederne på Handelsgymnasiet.

Vi kan hjælpe dig

Ring eller skriv til en vejleder, hvis du er i tvivl om hvilken studieretning, der er bedst for dig.

Studievejledningen

Studieliv på Handelsgymnasiet

Studiestart, fester, idrætsdage, studierejser og meget mere. Der er gang i studielivet på gymnasiet.

Læs om studielivet
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...