Nyt talentforløb på eud og eux - RHS

Nyt talentforløb på eud og eux

Elever på erhvervsuddannelserne har nu mulighed for at deltage i et talentprogram ved siden af skoletiden, hvor de arbejder med innovation og entreprenørskab.

29.03.19
 • DEL:

Torsdag d. 21. marts startede forløbet med 61 deltagere i talentprogrammet, hvoraf en af dem var fra Roskilde Handelsskole. Som noget nyt har elever på eud og eux mulighed for at deltage i et forløb for talentfulde erhvervsskoleelever. Det er en god mulighed for skolens elever, fortæller uddannelseschef for erhvervsuddannelserne Ulla Sørensen:

”Vi har rigtig dygtige elever på eud og eux, så vi ser det som en god mulighed for dem at kunne dygtiggøre sig yderligere ved siden af skoletiden og få kompetencer, som de kan tage med sig videre i deres karrierer.”

Motiverede og entreprenante elever

På tværs af erhvervsuddannelser og skoler deltager udvalgte elever i workshops med førende virksomheder, opinionsledere og iværksættere. Forløbet har særligt fokus på innovation og entreprenørskab.

Holdet består af de mest motiverede og entreprenante elever, der bliver valgt gennem en udvælgelsesproces blandt skolerne og hos Akademiet for Talentfulde Unge, der står for forløbet. 

Iværksætteri, entreprenørskab og innovation styrkes

Gennem det år som forløbet varer, bliver elevernes kompetencer inden for iværksætteri, entreprenørskab og innovation styrket. Forløbet er særligt for elever med lederpotentiale eller med en lyst til at opfinde og udvikle produkter eller projekter.

Roskilde Handelsskole arbejder aktivt for at åbne døre for eleverne i forhold til relevante forløb og aktiviteter i eller uden for skoletiden.

Læs mere om eux

Bliv klogere på den erhvervsfaglige studentereksamen (eux).

Eux

Se hvordan det er at starte på eux

Nye venner, nye lærere, nye fag. Læs om hvad dine første dage på eux går med.

Studiestart
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...