Rekordmange ansøgere til HHX-uddannelsen - RHS

Rekordmange ansøgere til HHX-uddannelsen

Vi ser frem til at byde hele 15 nye klasser velkommen på HHX-uddannelsen til august 2022

17.03.22
 • DEL:

Hele 414 unge mennesker har i år søgt ind på HHX på Roskilde Handelsskole. Det er det højeste antal ansøgere på uddannelsen i de seneste år, og det betyder, at vi planlægger at byde velkommen til 15 nye klasser med førsteårselever efter sommerferien.

”Vi er meget glade for, at så mange unge har valgt at tage deres gymnasieuddannelse hos os. Vi glæder os til at tage imod dem og er som altid i fuld gang med at forberede skolen, så vi kan give dem en rigtig god start efter sommerferien,” fortæller direktør på Roskilde Handelsskole, Jørgen Sloth.      

Guider tager imod

De nye elever vil traditionen tro blive budt varmt velkommen i august af et hold af engagerede guider fra de ældre klasser, der sammen med lærerne vil hjælpe dem i gang med livet som elev på handelsgymnasiet. 

De mange unge, der har søgt ind på HHX på Roskilde Handelsskole får svar på, om de er optaget senest 1. maj. Derefter får alle et velkomstbrev med info om studiestarten. Læs mere om studiestarten her.

Nåede du ikke at søge ind i denne omgang, er der fortsat få ledige pladser. Se mere om optagelsen her.

Vi udbyder også erhvervsuddannelserne eud og eux, hvor der er optag frem til august 2022.

Så mange søgte ind på HHX på Roskilde Handelsskole:

2022 441
2021 336
2020 385
2019 380

Bemærk: Tal er fra umiddelbart efter ansøgningsfristen 1. marts. De endelige optagelsestal hvert år afviger lidt fra dette.

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...