Retningslinjer for at mindske spredning af coronavirus

Roskilde Handelsskole overvåger situationen omkring udbruddet af coronavirus og følger de officielle udmeldinger fra myndighederne.

04.03.20
  • DEL:

Coronavirus spreder sig rundt omkring i verden, herunder også i Italien som mange givetvis har besøgt i og omkring skolernes vinterferie.

Den 3. marts 2020 anbefalede Sundhedsstyrelsen, at personer, der siden den 2. marts er kommet hjem fra en af de fire ramte regioner i Norditalien (Veneto, Emilia-Romagna, Lombardiet og Piemonte) holder sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten for at mindske risikoen for smitte.

For personer, der er kommet hjem tidligere, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at de bliver hjemme indtil den 14. dag efter udrejsen fra en af de fire nævnte regioner.

Roskilde Handelsskole bakker naturligvis op om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og beder elever/kursister kontakte en studievejleder på uddannelsesafdelingen, hvis man er omfattet af disse anbefalinger.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager telefonisk kontakt til egen læge, hvis der er symptomer som feber og hoste eller vejrtrækningsproblemer og rejseaktivitet til områder med smittespredning eller kontakt med personer med påvist eller mistænkt Covid-19.

Herudover gælder Sundhedsstyrelsens generelle hygiejneråd:

- Vask hænder ofte og hyppigt med sæbe og vand, brug evt. håndsprit
- Nys og host i ærme eller albuebøjning

Skolen har indkøbt yderligere et antal standere med håndsprit, som bliver opsat i disse dage. Herudover ophænger vi Sundhedsstyrelsens plakater med gode hygiejneråd for at forebygge smitte.

Nyt om covid-19 og genåbning af skolen

Roskilde Handelsskole følger myndighedernes retningslinjer ved genåbning.

Læs mere (siden opdateres løbende)

Læs de officielle anbefalinger

Du kan orientere dig om situationen med coronavirus via den fælles myndighedsside

Link til fælles myndighedsside

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...