Roskilde Handelsskole fejrer 150-års jubilæum

Kom til åbent hus den 19. november og oplev skolen anno 2019.

28.10.19
  • DEL:

På Roskilde Handelsskole er vi stolte. I år fejrer vi 150-års jubilæum. Noget af en bedrift synes vi.

Vi er stolte af vores skole og vil i anledning af jubilæet gerne vise den til alle interesserede Roskildensere ved åbent hus på Bakkesvinget 67 tirsdag den 19. november 2019 kl. 11.00-14.00.

 

Program

Til åbent hus kan du se skolen og opleve studiemiljøet enten på egen hånd eller på en guidet tur. Vi byder på lækker street food, som kan nydes i loungemiljøerne rundt omkring på skolen.

  • Kl. 11.00-14.00: Street food og mulighed for at se skolen på egen hånd
  • Kl. 11.30: Rundvisning

 

Tilmelding

Af hensyn til forplejning og rundvisning er tilmelding nødvendig. Tilmelding med antal deltagere og om man ønsker rundvisning skal ske senest den 13. november 2019 til jubi@rhs.dk.

 

Til elever og medarbejdere

Der er udsendt invitationer til medarbejdere på mail og til elever via studie.rhs samt plakater i klasselokaler.

Bliv klogere på skolens historie

Roskilde Handelsskole er en skole med lange og stolte traditioner. Skolen blev grundlagt i 1869 og har igennem alle årene været en vigtig del af uddannelsessystemet i Roskilde. Således også i dag.

Historie

Det bedste ved RHS anno 2019

I forbindelse med skolens jubilæum afholder vi en konkurrence på Instagram, hvor nuværende elever viser det bedste ved at gå på Roskilde Handelsskole anno 2019. Du kan se billederne under #rhsjubi. Det bedste billede kåres efter jubilæet og eleven vinder en tur for hele klassen til Camp Adventure.

Følg med på Instagram

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...