Introduktionskursus

Når du går 8. klasse kan du komme på introduktionskursus på eux og eud.

På introduktionskurset får du indblik i, hvordan det er at gå på Eux Business og Eud Business. Gennem undervisningen oplever du, hvordan det faglige indhold og niveau er. Når du bevæger dig rundt på skolen, ser du de mange faciliteter, og du møder skolens elever og får en fornemmelse af stemningen og studielivet.

Når du er på introduktionskursus, får du viden om de mange muligheder, som eux og eud giver. Du kan for eksempel blive elev i en virksomhed inden for kontor, handel, butik eller event – eller du kan læse videre på en videregående uddannelse.

Du får et realistisk billede af hverdagen

Skolens lærere, studievejledere og elever vil forsøge at give dig et så realistisk billede af hverdagen på eux og eud som muligt. Det handler både om uddannelsernes og fagenes sværhedsgrad, det sociale miljø og om, hvor mange lektier der er.

Få en smagsprøve på nye fag

På introduktionskurset kommer du til at arbejde med en case. Du skal i en gruppe sammen med andre elever arbejde med at etablere en virksomhed, for eksempel en café. I skal blandt andet:

 • udvikle idé og koncept
 • skrive en pressemeddelelse
 • lægge et budget
 • komme med bud på indretning
 • finde ud af hvem jeres kunder er.

Praktiske oplysninger

  Tilmelding

  Du tilmelder dig gennem din UU-vejleder.

  Mødetid

  Undervisningen starter kl. 8.20. Du får et skema, når du er på skolen første dag.

  Adresse og mødested

  Roskilde Handelsskole ligger på Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde. 

  Når du kommer til skolen, går du ind ad hovedindgangen i bygning 3 og venter ved receptionen. Her bliver du hentet af den lærer, som du skal have på forløbet. 

   

  Adresse og find vej
  Transport

  Der går bus til skolen fra Roskilde Station om morgenen og retur om eftermiddagen. Vær opmærksom på, at der er mange elever, som tager bussen, så det er en god idé at være på stationen i god tid.


  Rejseplanen
  Kantine

  Vi har en god kantine med et stort udvalg. Du kan selvfølgelig også tage en madpakke med.

  Medbring papir mv.

  Du skal medbringe papir, skriveredskaber og lommeregner. Medbring også gerne din egen pc. 

  Vores forventninger til dig

  Der er mødepligt til kurset, og vi forventer, at du møder til tiden, deltager aktivt og overholder skolens ordensregler.

Oplev studielivet på eux

Skoleåret er spækket med aktiviteter som fredagscaféer, foredrag, studierejser og idrætsdag. Følg med i livet som eux'er på Roskilde Handelsskoles Facebookside.

Følg Roskilde Handelsskole på Facebook

EUX

Optagelse Eux Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Praktikservice For elever For virksomheder Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...