Next Step

Tag 30 dage til Malta og sæt fokus på din personlige udvikling og kommunikation - samtidig med at du møder nye venner, der som dig holder sabbatår.

Holder du sabbatår efter gymnasiet, og vil du gerne til udlandet? Interesserer du dig for personlig udvikling, og vil du være projektleder i dit eget liv? Så er Next Step på Malta måske noget for dig. 

Med Next Step får du et uddannelsestilbud, som udvikler dig personligt. Du får værktøjer til at planlægge og kommunikere effektivt, samtidig med at du bliver afklaret og sætter realistiske mål for fremtiden. Alt sammen noget du kan bruge på det studie, som du måske snart skal søge ind på via kvote 2. 

30 dage på Malta

Du og dine medkursister mødes på Roskilde Handelsskole som forberedelse til kurset på Malta.

Derefter rejser vi samlet til 30 dages ophold på Mellieha Holiday Centre. Vi anvender en aktiv tværfaglig og praksisnær læringsform, hvor du er i centrum.

Efter opholdet er der samling i Roskilde, hvor synopsis færdiggøres og fremlægges.

Udfordringer og nye venner

Du møder masser af udfordringer i forløbet. Vi er klar til at støtte og vejlede dig, så du virkelig kan mærke, at du rykker dig. Du møder også andre unge, der som dig holder sabbatår, og måske opstår der venskaber for livet. 

Praktiske oplysninger

  Optagelse

  For at starte på Next Step skal du have bestået studentereksamen fra hhx, htx, stx eller hf. Derudover skal du også have lidt erhvervserfaring. 

  Fagligt indhold

  Det faglige indhold er centret omkring faget Projektstyring i praksis (10 ECTS) fra akademiuddannelsen i ledelse. 

  Du får også et uddannelsesspecifikt erhvervsfag, hvor der indgår både kommunikation, service og IT. Det kan give dig adgang til en erhvervsuddannelse.

  Der ud over kommer du til foredrag på engelsk med lokale professorer og forretningsfolk, og du besøger virksomheder og kommer på udflugter. Sociale og fysiske aktiviteter indgår også som den del af forløbet.

  Studiestart og varighed

  Forløbet varer 30 dage. Der er studiestart 10. november 2018. 

  Økonomi

  Forløbet koster kr. 27.500,-. Prisen inkluderer rejseforsikring, indkvartering på Mellieha Holiday Center med ½ pension, fly t/r København-Malta, kursusophold og afsluttende eksamen (frivillig).

  Sted

  Next Step afholdes på Malta, hvor du bor på det 4 stjernede hotel Mellieha Holiday Center

  Partnere i Next Step

  Next Step udbydes i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Erhvervsakademi Sjælland og Service & Co.

  Lektorerne og gæsteprofessorerne er nøje udvalgt ud fra deres faglige kompetencer og har stor praktisk erfaring fra erhvervslivet.

  Tilmelding

  Du tilmelder dig Next Step hos kursussekretær Kirsten Lauridsen (ki@rhs.dk, 8852 3304) eller kursussekretær Marianne Christiansen (mch@rhs.dk, 8852 3240).

  Telefonerne er åbne hverdage kl. 08.00 - 14.00. 

Vil du vide mere om Next Step? Ring eller skriv til:

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Forløb for dig der er blevet student

Eus for hhx'ere Eus online for hhx'ere Eus for stx-, hf - og htx'ere Eus online for stx-, hf- og htx'ere Eus Canada Next Step Eus for studenter over 25 år

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...