For virksomheder

Kompetente medarbejdere er kilden til vækst i enhver virksomhed. Centret for voksenuddannelser hjælper dig og din virksomhed, når I skal udvikle og løfte medarbejdernes kompetencer.

Vi tilbyder en lang række kurser og videre- og efteruddannelsesforløb for virksomheder. Vi udbyder blandt andet skræddersyede firmakurser, amu-kurser, enkeltfag og længerevarende forløb fra både erhvervsuddannelserne, hhx og akademiuddannelserne.

Forløb kun for din virksomhed

Hvis der er flere medarbejdere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et skræddersyet firmakursus en god løsning.  Med et unikt virksomhedskursus får I mulighed for at:

 • få skræddersyet indholdet så det matcher jer
 • uddanne flere medarbejdere på samme tid
 • opnå økonomiske besparelser ved at samle kursusaktiviteter
 • vælge det tidspunkt og sted, der er bedst for jer.

Vil du vide mere om virksomhedskurser? Ring eller skriv til:

Søger du en elev til din virksomhed eller har du allerede en elev ansat?

Læs mere om elever fra eux
Læs mere om elever fra eud
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kurser

Kursusoversigt IT og web Økonomi og regnskab Ledelse Grundlæggende lederuddannelse Grundlæggende projektlederuddannelse Prince 2 Sundhedssektoren Sekretær i sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sekretær i sundhedssektoren Ordblindeundervisning Øvrige kurser For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...