Kompetencevurdering

Du kan få vurderet dine kompetencer, inden du starter på et kursus. På den måde sikrer du, at det kursus du vælger, er det helt rigtige for dig.

Når du får afklaret dine kompetencer, ser vi på alt det, du allerede kan. Det kalder vi for realkompetencer.

En realkompetencevurdering (RKV) indeholder derfor din samlede viden, erhvervserfaring, færdigheder og kompetencer op i mod den uddannelse eller det kursus, du ønsker.

Hvis du er over 25 år, og ønsker at starte på en erhvervsuddannelse for voksne, begynder uddannelsen med en kompetencevurdering.

Praktiske oplysninger

  Undervisning

  RKV foregår som holdundervisning i tidsrummet kl. 08.10 – 15.35.

  Sted

  Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

  Adresse og find vej
  Tilmelding

  Du tilmelder dig via Jobnet eller tilmeldingsmodulet neden for.

  Hvis du er ledig
  Når du har tilmeldt dig kurset, sender vi blanket AR237 med digital post til din e-boks. Du skal udfylde blanketten og sende den videre til din a-kasse. 

AMU kurser Antal hold Status
Individuel kompetencevurdering i AMU - F/I 0 Kontakt skolen
RKV før erhvervsudd. for voksne 1 Ledige pladser

Vil du vide mere om kompetencevurdering? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...