Voksen

Hos os kan du styrke dine kompetencer med kurser og uddannelse, så du bliver endnu bedre til dit job og står stærkere på arbejdsmarkedet.

Kurser

Vi tilbyder en lang række kurser inden for IT, web, økonomi, regnskab, ledelse og sundhedssektoren.

Se kurserne her

Erhvervsuddannelse for voksne

Hvis du er fyldt 25 år, kan du starte på en erhvervsuddannelse for voksne (euv). Euv svarer til grundforløbet på en almindelig erhvervsuddannelse, men som voksen kan du gennemføre forløbet på kortere tid, fordi din erhvervserfaring og eventuel tidligere uddannelse tæller med i forløbet.

Med euv får du et målrettet uddannelsesforløb med undervisning i et voksent studiemiljø, og du bliver klar til en karriere i butik, i en handelsvirksomhed eller et eventfirma.

Hvis du vil arbejde inden for kontorområdet eller kvalificere dig til en videregående uddannelse, så skal du tage euv med eux, hvor du får studiekompetencer på gymnasialt niveau.

Læs mere om erhvervsuddannelse for voksne

Kompetenceudvikling

Vi kan hjælpe dig med at finde det rette uddannelsesforløb med en realkompetencevurdering (RKV). RKV indeholder din samlede viden, erhvervserfaring, færdigheder og kompetencer op i mod den uddannelse du søger ind på.

En RKV kan vare fra en halv dag op til ti dage. I vurderingen lægger vi vægt på især tre ting:

 • Din erhvervserfaring
 • Erhvervserfaring i forhold til den uddannelse, du vil tage
 • Din uddannelse ud over grundskolen
Kontakt os og hør mere om dine muligheder
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hjælp til at vælge

Tilbud til dig der er... Ung Voksen Virksomhed Ledig Introduktionskurser og brobygning Studievejledningen Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...