Kontor- og detailhandelsuddannelser i Roskilde - RHS

Hovedforløb

Roskilde Handelsskole tilbyder kontor- og detailhandelsuddannelser med specialer inden for Offentlig administration, Administration, Spedition, Revision, Økonomi, Lægesekretær, Digital handel og Blomsterdekoratør.

Hovedforløbet er den praktiske og afsluttende del af en erhvervsuddannelse. Her veksler du mellem at være elev i en virksomhed og at være på skoleforløb.

På Roskilde Handelsskole kan du tage en kontoruddannelse for voksne og unge med speciale i offentlig administration, speciale i administration, speciale i økonomi, speciale i spedition og shipping, speciale i revision, speciale i digital handel, en lægesekretær uddannelse eller en blomsterdekoratør uddannelse.

 

Få hjælp når du søger elevplads

Når du søger elevplads, kan du få råd og vejledning på skolens praktikkontor.

Læs om dine muligheder

Hjælp til virksomheder og hovedforløbselever

I forbindelse med corona-udbruddet har mange virksomheder og elever på hovedforløbene spørgsmål til uddannelsesaftaler. Det er muligt at få svar på spørgsmål via Uddannelsesnævnets hjemmeside eller ved at kontakte skolens praktikkonsulent Jesper Jessen-Kampp (8852 3301, jjk@rhs.dk).

Link til Uddannelsesnævnet
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hovedforløb

Optagelse Forløb og specialer Administration Offentlig administration Økonomi Spedition Revision Lægesekretær Blomsterdekoratør Digital handel Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...