EUD

Med eud fra Roskilde Handelsskole kommer du hurtigt i gang med karrieren, når du efter grundforløbet på skolen starter som elev i en virksomhed inden for butik, handel og event.

Hos os kan du tage eud-forløbet Eud Business, som er en merkantil erhvervsuddannelse, hvor du som udgangspunkt skal gå i skole et år og være elev i en virksomhed i to år.

Gør karriere i små og store virksomheder

Med Eud Business kan du gøre karriere i både små og store virksomheder inden for en lang række brancher. Du kan for eksempel blive salgsassistent, dekoratør, handelsassistent eller eventkoordinator.

 

Der er brug for faglærte medarbejdere

Butiks-, handels- og eventområdet er i konstant udvikling. Virksomheder efterspørger og har brug for faglærte medarbejdere, der sætter en ære i altid at give kunderne den bedste betjening og oplevelse.

Søg optagelse på eud

På eud er der studiestart i januar og i august. Du søger via et ansøgningsskema på optagelse.dk

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUD

Optagelse Eud Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du afslutter eud Hverdagen på eud Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUD Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...