Studiestart

En ny og spændende tid venter på eud. Du får nye venner, nye lærere og nye fag. Og du skal vælge, hvilken retning du vil uddanne dig inden for. Læs om hvad dine første dage på eud går med.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start

Det er måske lidt overvældende at starte på eud, så derfor gør vi os umage med at planlægge de to første uger med intro, så der bliver skabt et godt sammenhold i klassen.

Guider fra senere forløb på eud er med løbende de første to uger og ser til, at du kommer godt fra start. Guidernes vigtigste opgave er, at du og dine nye klassekammerater føler jer godt tilpas.

Første dag laver du aktiviteter med din klasse

Første dag møder du din nye klasse og dine guider. Vi har planlagt forskellige aktiviteter i klassen, der ryster jer sammen og bryder isen. Du møder også din karrierevejleder, de andre klasser og ledelsen på skolen.

Anden dag er der aktiviteter

På anden skoledag skal I lære skolens nærområde at kende, have taget foto, orienteres om IT og studieretninger og lave flere lege med guiderne. 

De første to uger på eud

  • Der er intro og velkomst
  • I arbejder med en business case
  • Klasserne arbejder med ”den gode klasse”, og der er en sjov klassedyst, hvor I klassevis dyster mod hinanden
  • Eleverne møder de tre hovedområder detail, handel og event
  • Der er screening i matematik, dansk og engelsk, så vi kan støtte jer bedst muligt gennem uddannelsen
  • Der er karrierevejledersamtale. 

Velkomstfest

Vi slutter introforløbet med en velkomstfest for hele årgangen, hvor alle guiderne også er med.

Karrierevejleder

Den dag du starter på eud, bliver du modtaget af din karrierevejleder.

Hver klasse har en karrierevejleder– det svarer til en klasselærer. Din karrierevejleder er den person, som du altid kan spørge til råds, hvis du har problemer eller spørgsmål angående din uddannelse.

Det er ikke sikkert, at din karrierevejleder kan svare på alle spørgsmål, men karrierevejlederen kan hjælpe med at henvise dig til den person, der kan hjælpe dig.

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram

Sociale aktiviteter på eud

Skoleåret er spækket med aktiviteter, for eksempel er der fest og fredagscaféer, som elevudvalg arrangerer.

Læs mere

EUD

Optagelse Eud Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du afslutter eud Hverdagen på eud Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUD Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...