Sport og teambuilding

Der er forskellige sportsaktiviteter i løbet af skoleåret, og der er gode muligheder for at dyrke idræt i vores fine faciliteter.

Idrætsdag, DM og andre arrangementer

I starten af skoleåret er der idrætsdag for alle elever på eud og eux. Arrangementet foregår på sportsbanerne i Darup.

I løbet af skoleåret arrangeres desuden løbende sportsarrangementer af forskellig art. Du har mulighed for at deltage i DM i fodbold, håndbold, golf og badminton for handelsskoler sammen med elever fra skolens andre ungdomsuddannelser.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter og en multihal, som kan bruges til både sport og sociale arrangementer.

På skolens gangarealer kan du og dine venner spille bordfodbold og bordtennis, og det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne.

Adgang til svømmehallen

Maglegårdsbadet ligger i tilknytning til Roskilde Handelsskole. Det er en offentlig svømmehal, og den kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Hverdagen på eud

En del af din tid på eud kommer til at gå med blandt andet bevægelse, match meetings og elevdemokrati. Bliv klogere på hverdagen på eud.

Læs mere
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUD

Optagelse Eud Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du afslutter eud Hverdagen på eud Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUD Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...