Inspirations­møde

Hvert år inviterer vi elever og forældre i 8. klasse til inspirationsmøde på skolen.

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. Du er måske ved at danne dig et indtryk af de forskellige muligheder, men er usikker på, i hvilken retning du skal. Eller måske har dine forældre brug for at blive opdateret om de forskellige uddannelser, så de kan støtte dig i at træffe det rigtige valg.

Til inspirationsmødet møder du elever fra de forskellige uddannelser, og du hører oplæg om alle de ungdomsuddannelser, som Roskilde Handelsskole tilbyder:

Næste inspirationsmøde

Vi holder næste inspirationsmøde den 23. maj 2024

Læs mere og tilmeld dig arrangementet
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUD

Optagelse Eud Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du afslutter eud Hverdagen på eud Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUD Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...