EUX Gymnasiet

Vil du have fag på gymnasialt niveau, og drømmer du om en karriere inden for kontor, handel, butik eller event - og om måske at læse videre? På Eux Gymnasiet bliver du erhvervsfaglig student med uddannelsen Eux Business.

Få det bedste fra to verdener

Eux Business giver dig mange muligheder. Du får både en erhvervsuddannelse inden for kontor, handel, butik eller event og samtidig en erhvervsfaglig studentereksamen, som giver adgang til en lang række videregående uddannelser.

Først går du to år i skole i et godt gymnasiemiljø sammen med din klasse. I har undervisning, fredagscaféer og studieture til udlandet og meget andet.

Derefter starter du trygt karrieren op med en læreplads i to år inden for kontor, butik, handel eller event.

Søg optagelse på eux

På eux er der studiestart i januar og i august. Du søger via et ansøgningsskema på optagelse.dk.

Optagelse på Eux Gymnasiet

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...