Sport og teambuilding

Der er forskellige sportsaktiviteter i løbet af skoleåret, og der er gode muligheder for at dyrke idræt i vores fine faciliteter.

Idrætsdag, DM og andre arrangementer

I starten af skoleåret holder vi idrætsdag for alle klasser og årgange på eux. Arrangementet foregår på sportsbanerne i Darup.

I løbet af skoleåret arrangeres desuden løbende sportsarrangementer af forskellig art. Du har mulighed for at deltage i DM i fodbold, håndbold, golf og badminton for handelsskoler sammen med elever fra skolens andre ungdomsuddannelser.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter og en multihal, som kan bruges til både sport og sociale arrangementer.

På skolens gangarealer kan du og dine venner spille bordfodbold og bordtennis, og det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne.

Adgang til svømmehallen

Maglegårdsbadet ligger i tilknytning til Roskilde Handelsskole. Det er en offentlig svømmehal, og den kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram

Hverdagen på eux

En del af din tid på eux kommer til at gå med blandt andet kontakt til virksomheder, bevægelse, foredrag og elevdemokrati. Bliv klogere på hverdagen på eux.

Læs mere

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...