Sport og teambuilding på EUX - RHS

Sport og teambuilding

Der er forskellige sportsaktiviteter i løbet af skoleåret, og der er gode muligheder for at dyrke idræt i vores fine faciliteter.

Idrætsdag, DM og andre arrangementer

I starten af skoleåret holder vi idrætsdag for alle klasser og årgange på eux. Arrangementet foregår på sportsbanerne i Darup.

I løbet af skoleåret arrangeres desuden løbende sportsarrangementer af forskellig art. Du har mulighed for at deltage i DM i fodbold, håndbold, golf og badminton for handelsskoler sammen med elever fra skolens andre ungdomsuddannelser.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter og en multihal, som kan bruges til både sport og sociale arrangementer.

På skolens gangarealer kan du og dine venner spille bordfodbold og bordtennis, og det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne.

Adgang til svømmehallen

Maglegårdsbadet ligger i tilknytning til Roskilde Handelsskole. Det er en offentlig svømmehal, og den kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram Facebook

Hverdagen på eux

En del af din tid på eux kommer til at gå med blandt andet kontakt til virksomheder, bevægelse, foredrag og elevdemokrati. Bliv klogere på hverdagen på eux.

Læs mere
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Business Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Elevplads For elever For virksomheder Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...