Når du dimitterer

Det er en spændende tid frem til, at du dimitterer fra eux. Der sker mange sjove ting på skolen, for eksempel gallafest og dimissionsfest.

Gallafest på Eux

Når du er på dit sidste år på eux, holder du sammen med dine kammerater på årgangen gallafest. Du kan godt begynde at glæde dig! Der bliver ikke sparet på udstyret den aften.

Pigerne møder op i lange, flotte kjoler, og der er lagt ugers arbejde i at få kjole, hår og makeup til at matche. Drengene møder i smoking eller “kjole og hvidt”, og de er i dagens anledning udstyret med særligt gode manerer og høj cigarføring.

Translokation på Eux

Din studietid på eux afsluttes med en festlig translokation, hvor du får overrakt dit eksamensbevis. Eksamen og det hårde arbejde er slut, og huen er i hus, og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis.

Vogntur på Eux

Når du afslutter eux, er der tradition for at køre i vogn. Det er en festlig dag, hvor I sammen kan fejre afslutningen på studietiden. I planlægger og finansierer selv turen i klasserne.

Find ud af hvad du kan efter eux

Der er mange muligheder for spændende elevpladser og videre studier, når du dimitterer fra eux.

Karrieremuligheder
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...