Åbent hus

Kom til åbent hus.

Vi holder åbent hus i studievejledningen en lørdag i januar. Her kan du tale med en vejleder om valg af uddannelse, og du kan møde elever, som går på enten eux, eud eller Handelsgymnasiet.  

Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi dig at komme til informationsmøde, hvor du bliver præsenteret for alle skolens uddannelser. 

Kom til informationsmøde 2024

Hør om skolens ungdomsuddannelser og tal med elever, lærere og vejledere til Informationsmødet 18. januar 2024.

Læs mere
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...