Studiestart

En ny og spændende tid venter de næste år på eux. Du får nye venner, nye lærere og nye fag. Og du skal vælge, hvilken retning du vil uddanne dig inden for.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start

Det er måske lidt overvældende at starte på eux, så derfor gør vi os umage med at planlægge de to første uger med intro, så der bliver skabt et godt sammenhold i klassen.

Guider fra 2. år på eux er løbende med i forløbet og ser til, at du kommer godt fra start. Guidernes vigtigste opgave er, at du og dine nye klassekammerater føler jer godt tilpas.

Velkomstfest

Vi slutter introforløbet med en velkomstfest for alle nye elever på ungdomsuddannelserne (eux, eud og hhx).

Karrierevejleder

Den dag du starter på eux, bliver du modtaget af din karrierevejleder.

Hver klasse har en karrierevejleder – det svarer til en klasselærer. Din karrierevejleder er den person, som du altid kan spørge til råds, hvis du har problemer eller spørgsmål angående din uddannelse. Karrierevejlederen hjælper dig desuden med at tilpasse din uddannelse til en god karrierestart for dig.  

Det er ikke sikkert, at din karrierevejleder kan svare på alle spørgsmål, men karrierevejlederen kan hjælpe med at henvise dig til den person, der kan hjælpe dig.

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram

Sociale aktiviteter på eux

Skoleåret er spækket med aktiviteter, for eksempel er der fredagscafé og fester, som elevudvalg arrangerer.

Læs mere

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...