Inspirations­møde

Hvert år inviterer vi elever og forældre i 8. klasse til inspirationsmøde på skolen.

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. Du er måske ved at danne dig et indtryk af de forskellige muligheder, men er usikker på, i hvilken retning du skal. Eller måske har dine forældre brug for at blive opdateret om de forskellige uddannelser, så de kan støtte dig i at træffe det rigtige valg.

Til inspirationsmødet møder du elever fra de forskellige uddannelser, og du hører oplæg om alle de ungdomsuddannelser, som Roskilde Handelsskole tilbyder:

Næste inspirationsmøde

Vi holder næste inspirationsmøde i foråret 2024.

Se vores kommende arrangementer

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få viden om skolens ungdomsuddannelser og kommende arrangementer.

Nyhedsbrev
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...