Handelsgymnasiet

En studentereksamen fra Handelsgymnasiet klæder dig godt på til videregående uddannelse og til job i Danmark eller udlandet. Du bliver undervist af engagerede gymnasielærere i et dynamisk studiemiljø, hvor du arbejder sammen med mange som dig, der har ambitioner og vil være en del af et lærerigt fællesskab.

En merkantil gymnasieuddannelse giver mange muligheder 

Handelsgymnasiet giver dig mange muligheder, når du er færdig som student. Du bliver klar til at studere på en videregående uddannelse på universiteter, handelshøjskoler og professionshøjskoler. Du kan også læse videre på en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi, eller du kan studere i udlandet.

 

Vi bruger teorier i praksis

På Handelsgymnasiet sætter vi fokus på erhvervsrettede fag og aktuelle emner og områder inden for blandt andet økonomi, sprog, kommunikation, kultur, marketing, globalisering, samfund, miljø, IT, sport og iværksætteri. Du lærer teorierne, fordi de kan bruges til at analysere virkeligheden og give bud på, hvordan vi løser realistiske problemer og opgaver – i virksomhederne og i samfundet i både Danmark og udlandet.

Du er nysgerrig, ambitiøs og klar til at lære nyt

Vi forventer, at du er nysgerrig, ambitiøs og klar til at lære nyt. Du skal være indstillet på at arbejde hårdt gennem hele uddannelsen. Og du skal være socialt anlagt, så du fungerer godt i gruppe- og projektarbejde samt i andre sammenhænge, hvor det faglige og sociale spiller sammen. Til gengæld gør vi vores yderste for at give dig en spændende og lærerig uddannelse.

 

Undervisningen er varieret

Gennem de tre gymnasieår møder du nye og varierede måder at lære på. Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, projektarbejde, temadage, studierejser, foredrag, konkurrencer og IT-baseret undervisning.

 

Vi forbereder dig til videregående uddannelse

Du lærer studieteknik, når vi for eksempel træner din analytiske sans, dit overblik og dine evner til at samarbejde og arbejde tværfagligt og projektorienteret. Der er afsat tid til at arbejde med skriftlige opgaver i undervisningen, hvor du får hjælp af dine lærere, hvis du har brug for det. Alt det bidrager til, at du bliver bedre forberedt til at tage en videregående uddannelse.

Se hvordan det er at starte på Handelsgymnasiet

Nye venner, nye lærere, nye fag. Læs om hvad dine første dage på Handelsgymnasiet går med.

Studiestart
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement IT og business Webdesign og gaming Journalistik og kommunikation Grøn global Verdensklassen IBB Verden Europaklassen USA-Kina Sprog, kultur og international marketing Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Mediegruppe Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...