Inspirationsmøde

Hvert år inviterer vi elever og forældre i 8. klasse til inspirationsmøde på skolen.

Måske har I allerede talt uddannelse derhjemme. Du er måske ved at danne dig et indtryk af de forskellige muligheder, men er usikker på, i hvilken retning du skal. Eller måske har dine forældre brug for at blive opdateret om de forskellige uddannelser, så de kan støtte dig i at træffe det rigtige valg.

Til inspirationsmødet møder du elever fra de forskellige uddannelser, og du hører oplæg om alle de ungdomsuddannelser, som Roskilde Handelsskole tilbyder:

Næste inspirationsmøde

Vi holder næste inspirationsmøde den 23. maj 2024

Læs mere og tilmeld dig arrangementet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få viden om skolens ungdomsuddannelser og kommende arrangementer.

Nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogram Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...