Sociale aktiviteter

Skoleåret er spækket med aktiviteter, for eksempel er der fredagscafé og fester, som elevudvalg arrangerer.

Fredagscafé

Der er fredagscafé seks til otte gange om året. Marcus og Sofie er med til at arrangere fredagscaféerne. De fortæller:

Vi ønsker i fredagscaféen at skabe et fælleskab, hvor vi alle mødes på tværs af klasserne til en øl eller sodavand, hvor det ikke handler om skole og seriøsitet. - Marcus og Sofie fra fredagscaféudvalget

"Til hver fredagscafé prøver vi at finde på et kreativt tema som passer til diverse begivenheder og årstider. Vi har blandt andet haft temaer som dagens mand, oktoberfest og haft kunstnere ude - og det har været en stor succes. Vi forsøger at skabe et miljø, der passer til alle. Lærerne er også super gode til at troppe op og støtte om fredagscaféen. Hvad fremtiden bringer ved vi ikke, men vi ved, at det bliver godt," fortæller Marcus og Sofie.

Kunne du tænke dig at være med i fredagscaféudvalget, så tag fat i én af dem der allerede er i udvalget.

Meld dig ind i fredagscaféudvalget

Fester

Handelsgymnasiet byder også på fester. Cecilie og Agnes er med i festudvalget. De fortæller:

Vi holder tre fester om året. I starten er der en introfest, hvor alle elever for første gang giver den gas sammen, hygger og danser. De andre fester har næsten altid et tema, så der bliver ekstra gang i den. - Cecilie og Agnes, festudvalget

"For eksempel har vi holdt Rave-party, hvor alle kom i neon-farvet tøj og var malet på krop, hoved og hår med uv-maling. Det så fedt ud, når man gik på dansegulvet og blev lyst op af noget særlig belysning, og folk var vilde med det. Alle kom udklædt og var malet over det hele. Og ved en anden fest kom Emil Stabil og spillede.

Der er altid lysshow og DJ, der skaber festlig stemning, og baren er billig og byder på et stort udvalg af spændende drinks. Vores fotografer tager billeder og lægger dem på Facebook, så vi kan hygge os med at se os selv bagefter," siger Cecilie og Agnes fra festudvalget.

Der er altid lærere og vagter til stede ved fester, som holdes på skolen, for at sikre at festerne forløber uden problemer.

Du kan være med til at arrangere festerne på skolen, hvis du melder dig ind i festudvalget.

Meld dig ind i festudvalget

Alkoholkodeks

Skolen samarbejder med andre uddannelsesinstitutioner om et fælles alkoholkodeks. Læs kodekset her

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement IT og business Webdesign og gaming Journalistik og kommunikation Grøn global Verdensklassen IBB Verden Europaklassen USA-Kina Sprog, kultur og international marketing Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Mediegruppe Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...