Studiestart

Nye venner, nye fag og nye lærere – det hele er anderledes og spændende, når du starter på Handelsgymnasiet i august. Læs om hvad dine første dage på gymnasiet går med.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start

Det er måske lidt overvældende at starte på gymnasiet, og derfor er der guider fra 2.g, der står for to gode introdage, så du kommer godt fra start. Guidernes vigtigste opgave er, at du og dine nye klassekammerater føler jer godt tilpas.

Vi har overguider, som er med begge dage. De var guider sidste år, og de hjælper de nye guider og er med i planlægningen af jeres intro.

Første dag laver du aktiviteter med din klasse

Første dag møder du din nye klasse og dine guider. Vi har planlagt forskellige aktiviteter i klassen, der ryster jer sammen og bryder isen. Du møder også din klasselærer, de andre klasser og ledelsen på skolen.
 

Anden dag er der aktiviteter med klassen

På anden skoledag skal I lære skolens nærområde at kende, have taget foto, orienteres om IT og studieretninger og lave flere lege med guiderne.
 
 

”Vi vil gerne skabe et fedt sammenhold”

Lærke, Katrine, Nikolaj og Frederik er overguider. De fortæller om de første dage på Handelsgymnasiet.

Lige fra første dag er det vigtigt, at du føler dig velkommen og godt tilpas på gymnasiet. Vi vil gerne skabe et fedt sammenhold - både i klassen, men også på tværs af årgangen. Den første dag arrangerer vi lege, der ryster klassen sammen og bryder isen. - Lærke, Katrine, Nikolaj og Frederik, overguider

Kontaktlærer

Den dag du starter på Handelsgymnasiet, bliver du modtaget af dine guider og din kontaktlærer. Din kontaktlærer er den person, som du kan spørge til råds, hvis du har problemer eller har spørgsmål i forhold til din skolegang.

Det er ikke sikkert, at din kontaktlærer kan svare på alle spørgsmål. I de tilfælde henviser din kontaktlærer dig til en person, der kan hjælpe dig.

I løbet af året videregiver din kontaktlærer informationer fra ledelsen og administrationen.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Sociale aktiviteter på Handelsgymnasiet

Skoleåret er spækket med aktiviteter, for eksempel er der fredagscafé og fester, som elevudvalg arrangerer.

Læs mere

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogram Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...