Sport og teambuilding

Gennem skoleåret er der sportsaktiviteter, og der er gode muligheder for at dyrke idræt i vores fine faciliteter.

Sportsdag, DM og andre arrangementer

I starten af skoleåret er der sportsdag for alle årgange på Handelsgymnasiet. Arrangementet foregår på sportsbanerne i Darup.

I løbet af skoleåret arrangeres desuden løbende sportsarrangementer af forskellig art. Handelsgymnasiets elever har mulighed for at deltage i DM i fodbold, golf og badminton for handelsskoler sammen med elever fra skolens andre ungdomsuddannelser.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter samt en multihal, som kan bruges til både sport og sociale arrangementer.

På skolens gangarealer kan du og dine venner spille bordfodbold og bordtennis, og det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne. 
 

Adgang til svømmehallen

Maglegårdsbadet ligger i tilknytning til Roskilde Handelsskole. Det er en offentlig svømmehal, og den kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Hverdagen på gymnasiet

En del af din tid på Handelsgymnasiet kommer til at gå med morgensamlinger, foredrag, elevdemokrati og særlige forløb.

Bliv klogere på hverdagen som hhx'er
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...