Studierejser

Når du er afsted på studierejse, udvikler du dig både fagligt og socialt. Du oplever andre kulturer sammen med dine klassekammerater og lærere, og du får nyt input til undervisningen tilbage på skolen.

I løbet af dine år på Handelsgymnasiet har du mulighed for at komme på studierejser. Der lærer du sprog og oplever andre kulturer og samfundsformer. Det giver dig perspektiv, og du bliver forberedt på arbejdet i en globaliseret verden.

Studierejser er faglige og sociale

Studierejserne har et fagligt indhold, men du får også meget ud af det socialt og i forhold til din personlige udvikling. Du får nye input, og på nogle af studieretningerne har I materiale med hjem til kommende projekter.

Der er forskellige aktiviteter på studierejserne afhængigt af studieretning og årgang. Nogle eksempler på aktiviteter på rejserne er besøg på skoler og virksomheder. Der lærer du for eksempel om markedsføring, smart technology, iværksætteri, samfundsforhold, økonomi og kultur.

Rejser i Europa og til andre kontinenter

Studierejserne går både til europæiske storbyer og til lande på andre kontinenter. Tidligere klasser har blandt andet været i Nordamerika og Asien.

På nogle studieretninger indgår studierejser til bestemte lande. På andre studieretninger er der ikke fastlagt et rejsemål på forhånd. Alle rejser er alkoholfrie og har et fagligt indhold.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Find ud af hvad du kan efter gymnasiet

Når du dimitterer fra Handelsgymnasiet, har du mange muligheder i forhold til at læse videre. Bliv klogere på, hvad du kan, og hvordan du får hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du vil.

Efter gymnasiet
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...