Faciliteter

På skolen bliver du mødt af et godt studiemiljø og en lang række moderne faciliteter, der gør det til et rart sted at være.

Loungeområder

En del af det fysiske miljø på skolen er de loungeområder, der er placeret rundt på gangene. Områderne indbyder til hygge og afslapning, men du kan også bruge dem til gruppe- og projektarbejde.

Bordfodbold og bordtennis

I skolens gange er der borde, hvor du kan spille bordfodbold og bordtennis. Det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter samt en multihal, som kan bruges både til sport og sociale arrangementer.

I tilknytning til Roskilde Handelsskole ligger Maglegårdsbadet, som er en offentlig svømmehal. Maglegårdsbadet kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Kantine

Skolen har en god kantine, hvor du kan købe mad, drikkevarer og lidt sødt. Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, og når du rydder op efter dig, kan vi begrænse udgifterne til rengøringspersonale.

Mad og drikke må kun findes i kantineområdet. Bestik, kopper, flasker og lignende må ikke tages med ud fra kantineområdet.

 

Få indflydelse

Vi har mange udvalg på Roskilde Handelsskole. Kan du lide at planlægge fester, eller vil du være elevernes talerør? Meld dig ind i udvalgene og få indflydelse på dit studieliv.

Læs mere
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Handelsgymnasiet

Optagelse Studieretninger Virksomhed, økonomi og omverden Finans Iværksætteri Sportsmanagement Kommunikation og samfundsøkonomi Verdensklassen Europaklassen USA-Kina Fag Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du bliver student Hverdagen på gymnasiet Talentprogrammer Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter gymnasiet Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...