Faciliteter

På skolen bliver du mødt af et godt studiemiljø og en lang række moderne faciliteter, der gør det til et rart sted at være.

Loungeområder

En del af det fysiske miljø på skolen er de loungeområder, der er placeret rundt på gangene. Områderne indbyder til hygge og afslapning, men du kan også bruge dem til gruppe- og projektarbejde.

Bordfodbold og bordtennis

I skolens gange er der borde, hvor du kan spille bordfodbold og bordtennis. Det benytter mange elever sig af, når der er brug for at få pulsen op i pauserne.

Sportsfaciliteter

Skolen råder over en basketballbane, en fodboldbane, en sportshal, et fitnesscenter samt en multihal, som kan bruges både til sport og sociale arrangementer.

I tilknytning til Roskilde Handelsskole ligger Maglegårdsbadet, som er en offentlig svømmehal. Maglegårdsbadet kan benyttes af elever til morgensvømning på samme vilkår som øvrige borgere i Roskilde.

Kantine

Skolen har en god kantine, hvor du kan købe mad, drikkevarer og lidt sødt. Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, og når du rydder op efter dig, kan vi begrænse udgifterne til rengøringspersonale.

Mad og drikke må kun findes i kantineområdet. Bestik, kopper, flasker og lignende må ikke tages med ud fra kantineområdet.

 

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os

Få indflydelse på dit studieliv

Vi har mange udvalg på Roskilde Handelsskole. Kan du lide at planlægge caféer, eller vil du være elevernes talerør? Meld dig ind i udvalgene og få indflydelse på dit studieliv.

Læs mere

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...