Studierejser

Når du er afsted på studierejse, udvikler du dig både fagligt og socialt. Du oplever andre kulturer sammen med dine klassekammerater og lærere, og du får nyt input til undervisningen tilbage på skolen.

I løbet af dine år på eux har du mulighed for at komme på studierejser. Du får afprøvet fagene i praksis samtidig med at rejserne udvikler dig personligt. Det giver dig perspektiv, og du bliver forberedt på arbejdet i en globaliseret verden.

Studieture til New York og en europæisk storby

På eux er studieture en del af undervisningen. På tværs af klasserne rejser I til New York en uge på GF2 og en europæisk storby en uge på det studieforberedende forløb.

Hvis du ikke tager med på studietur, har du et tværfagligt undervisningsforløb på skolen, eller du har mulighed for praktik. 

Alle rejser er alkoholfrie og har et fagligt indhold. Hvis du skal med på studieturene, skal du selv betale rejseudgifterne. 

Vil du på eventyr i udlandet?

Vi starter ny international klasse på Eux Gymnasiet. Kom bl.a. på college i USA

Eux Business International

Følg studielivet

Tjek skolens sociale medier og få indblik i studielivet.

Instagram
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUX Gymnasiet

Optagelse på Eux Gymnasiet Eux Gymnasiets opbygning Eux Business International Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du dimitterer Hverdagen på eux Få indflydelse Faciliteter Studierejser Efter Eux Gymnasiet Læreplads For elever For virksomheder med lærepladser Praktiske oplysninger Uddannelsesspecifikt fag online Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb på EUX Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...