Sociale aktiviteter

Skoleåret er spækket med aktiviteter, for eksempel er der fest og fredagscaféer, som elevudvalg arrangerer.

Fredagscafé

Der er fredagscafé seks til otte gange om året.  Der har du mulighed for at hygge og mødes med elever fra andre klasser og forløb. Fie, Victor og Nicklas er med til at arrangere fredagscaféerne. De fortæller:

Fredagscaféerne er en stor succes. Vi holder mest caféerne i kantinen, hvor der plejer at dukke 3-400 mennesker op. - Fie, Victor og Nicklas, fredagscaféudvalget

"Vi har tit et temaer eller konkurrencer, for eksempel ”Dagens Mand”, som du måske kender fra TV. Vi optager mændene og interviewer deres venner på forhånd, og så viser vi det på dagen. Kvindepanelet vælger Dagens Mand, og vinderen kommer på date og får champagne," fortæller Fie, Victor og Nicklas.

Introfest

Skolen holder introfest for alle nye elever umiddelbart efter skolestart. Her deltager elever fra både eud, eux og hhx. Cecilie og Agnes er med i festudvalget. De fortæller om introfesten:

”Til introfesten giver alle elever for første gang den gas sammen, hygger og danser”. - Cecilie og Agnes, festudvalget

Der er altid lærere og vagter til stede ved fester, som holdes på skolen, for at sikre, at festerne forløber uden problemer.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

EUD

Optagelse Eud Business Studieliv Studiestart Sociale aktiviteter Sport og teambuilding Når du afslutter eud Hverdagen på eud Få indflydelse Faciliteter Studierejser Karrieremuligheder Praktikservice For elever For virksomheder Praktiske oplysninger Kontakt og ansatte Besøg os Introduktionskursus Brobygning kombiforløb Brobygningsforløb Informationsmøde Inspirationsmøde Åbent hus Uddannelsesmesser

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...