Årets første eux'er

I dag har årets første eux’ere afsluttet deres sidste eksamen og fået hue på.

18.06.18
 • DEL:

Eleverne på eux har de sidste to år kombineret deres erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. I dag har de første fået hue på og er klar til enten at starte som elever i en virksomhed eller til at tage en videregående uddannelse.

Første eux'er i år hejser flaget

Emma Karoline Jørnow er den første, der har afsluttet sin eux-uddannelse på Roskilde Handelsskole i år. Efter en fin eksamen i dansk kan hun nu fejre sammen med familie og venner, at hun som den første på eux har fået huen på. Og traditionen tro blev det hende, der hejste flaget foran skolen sammen med uddannelseschef Ulla Sørensen.

Sammen med de omkring 70 andre eux-elever skal Emma fejre, at hun afslutter hendes tid på Roskilde Handelsskole. Det sker ved en festlig translokation med efterfølgende vognkørsel med klassen.

Emma Karoline Jørnow er årets første eux’er fra Roskilde Handelsskole. Her ses hun sammen med uddannelseschef Ulla Sørensen.
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...