Årets første eux'er

I dag har årets første eux’ere afsluttet deres sidste eksamen og fået hue på.

18.06.18

Eleverne på eux har de sidste to år kombineret deres erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. I dag har de første fået hue på og er klar til enten at starte som elever i en virksomhed eller til at tage en videregående uddannelse.

Første eux'er i år hejser flaget

Emma Karoline Jørnow er den første, der har afsluttet sin eux-uddannelse på Roskilde Handelsskole i år. Efter en fin eksamen i dansk kan hun nu fejre sammen med familie og venner, at hun som den første på eux har fået huen på. Og traditionen tro blev det hende, der hejste flaget foran skolen sammen med uddannelseschef Ulla Sørensen.

Sammen med de omkring 70 andre eux-elever skal Emma fejre, at hun afslutter hendes tid på Roskilde Handelsskole. Det sker ved en festlig translokation med efterfølgende vognkørsel med klassen.

Emma Karoline Jørnow er årets første eux’er fra Roskilde Handelsskole. Her ses hun sammen med uddannelseschef Ulla Sørensen.