Planer og politikker

Her finder du handlingsplaner, politikker og årsrapport for Roskilde Handelsskole.


Udviklingsplaner

Uddannelsesafdelingerne formulerer mål og udviklingsplaner for kommende skoleår ud fra Roskilde Handelsskoles overordnede mål og strategi og på baggrund af de årlige trivsels- og tilfredshedsundersøgelser. Udviklingsplanerne hænger sammen med afdelingernes pædagogiske mål.

Værdibaseret ledelse - sådan gør vi
Læs om ledelsesværdierne på Roskilde Handelsskole
.

Systematisk ledelsesudvikling
Læs om systematisk ledelsesudvikling på Roskilde Handelsskole.

Undervisningsform og pædagogik

På Roskilde Handelsskole tilrettelægger vi undervisningen med udgangspunkt i elever, studerende og kursisters forventninger, samfundets udvikling og samfundets generelle kvalifikationskrav.

Vi ser skolen som rammerne for din selvrealisering i forhold til uddannelsesforløb frem mod job i erhvervslivet eller frem mod videre uddannelse. Derfor er undervisningen på Roskilde handelsskole tilrettelagt, så den understøtter: "Læring for livet - og livslang læring".

Læs om Roskilde Handelsskoles undervisningsform og pædagogik

Røgfrit miljø

Roskilde Handelsskoles område er røgfrit i henhold til lov om røgfri miljøer. Se hvor Roskilde Handelsskoles områder går til på kortet.

Rusmiddelpolitik

Skolens rusmiddelpolitik tager udgangspunkt i lov om euforiserende stoffer, hvor der står, at det hverken er tilladt at medbringe, indtage eller sælge en række rusmidler, herunder hash.

Hvis skolen får kendskab til, at en elev har problemer med rusmidler, vil skolen gerne medvirke til at hjælpe eleven ud af misbruget, hvis eleven selv ønsker det. Dette sker via studievejlederen.

Følg studielivet på Instagram

Skolens Instagram er i hænderne på elever fra hhx, eux og eud.

Følg os
  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...