Nøgletal

Se nøgletallene for uddannelserne på Roskilde Handelsskole.

Roskilde Handelsskole skal som uddannelsesinstitution sikre, at en række oplysninger og nøgletal er tilgængelige på vores hjemmeside. Det siger loven om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne.

Sammenlign skoler

Du har med oplysningerne i nøgletallene mulighed for at sammenligne skolers aktiviteter, mål og resultater. Det giver dig mulighed for at vælge din skole ud fra flere tilgængelige oplysninger.

Find oplysningerne på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Nøgletal for eud på Roskilde Handelsskole

 

Nøgletal for hhx på Roskilde Handelsskole

  • Bakkesvinget 67
    4000 Roskilde
    Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
    rhs@rhs.dk
  • CVR-nr: 19516172
    EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...