Danmarksmester i blomster

Mia Neergaard Andreasen er i fuld gang med uddannelsen til blomsterdekoratør, og er netop kåret som vinder af DM i Skills inden for blomsterdekoratørfaget.

07.04.19
  • DEL:

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge kæmpede den 4.-6. april 2019 om at blive landets bedste inden for deres fag. 

Mia er blomstedekoratørelev hos Blomsteriet i Fuglebjerg, og hun har trænet målrettet frem mod DM. Den store indsats har nu båret frugt i form af en flot førsteplads ved arrangementet.

Blomsterdekoratøruddannelsen er en detailuddannelse, der udbydes i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole og Roskilde Tekniske Skole

 

Mia har trænet koncentreret frem mod DM

 

Læs også artikel om Mia Neergaard Andreasen og forberedelserne til DM i Skills på sn.dk

Bliv blomsterdekoratør

En kreativ uddannelse for dig, der kan lide at arbejde med design, form og farve.

Læs mere

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...