Gallafesten er stærkt tilbage - RHS

Gallafesten er stærkt tilbage

Afgangseleverne på Roskilde Handelsskole ankom traditionen tro i flotte fartøjer og store skrud, da de blev fejret til Gallafest 2022. Se billederne her.

11.05.22
 • DEL:

En båd, en partybus og et kørende bordebænkesæt. Afgangseleverne ankom med både glamour og feststemning, da Roskilde Handelsskole efter et par års coronapause atter kunne slå dørene op til gallafest fredag den 6. marts 2022.

Gallafesten er en traditionsrig fejring, som er med til at markere, at studietiden på Roskilde Handelsskole snart er slut. Både eleverne fra Handelsgymnasiet (hhx) og skolens eux- og eud-elever holdt denne gang gallafesten sammen. 

Familie og venner var mødt talstærkt op for at få et glimt af de festklædte unge og se dem danse lancier. 

Afgangseleverne ankommer til galla

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...