Glæde og glamour til Gallafest 2023

Eleverne indtog den røde løber i alt fra lyserøde limousiner til farverige trailere og løbehjul. Se billeder fra årets to gallafester her.

30.04.23
 • DEL:

Parkeringspladsen foran Roskilde Handelsskole stod i fuldt farveflor, da afgangseleverne fredag den 28. april var til gallafest 2023 for Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole.

Traditionen tro ankom eleverne med stil i alt fra larmende muskelbiler til udsmykkede ladcykler. Mange familier var mødt op for at se deres gallaklædte teenagere og kammerater indtage den røde løber. Bagefter dansede afgangseleverne lanciers, inden middagen startede.

Gallafesten er en traditionsrig fejring, som er med til at markere, at studietiden på Roskilde Handelsskole snart er slut. 

Gallafest for eux og eud i Skibet

Ugen efter var det afgangseleverne fra Eux Gymnasiet og Eud Business, der blev fejret til deres egen gallafest torsdag den 4. maj. Her var 'Skibet' pyntet flot op, og elever og lærere spiste middag sammen og havde en hyggelig aften med dj og quiz.  

 

Se billeder fra gallafest 2023 for Handelsgymnasiet

(scroll længere ned for at se billeder fra eux og eud-gallafesten)

Se billeder fra Gallafest 2023 for Eux Gymnasiet og Eud Business

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...