Gallafest på hhx og eux - RHS

Gallafest på hhx og eux

03.05.19
 • DEL:

Der var god stemning på både Roskilde Handelsskole og Florentz i det centrale Roskilde, da elever fra hhx og eux forventningsfuldt ankom til deres gallafester fredag den 3. maj.

Forældre, venner og lærere stod klar til at tage imod eleverne og se dem danse lancier, da de ankom i fantasifulde køretøjer og flotte kjoler.

Eleverne afslutter med en fest

Gallafesten er med til at markere afslutningen af elevernes forløb. Eux-eleverne fejrede to veloverståede studieår og hhx-eleverne fejrede afslutningen af tre års gymnasietid.

Hhx'erne ankommer til galla

Eux'erne ankommer til galla

Se flere billeder på Roskilde Handelsskoles Facebookside, på Handelsgymnasiets Facebookside og på skolens Instagramprofil: @roskilde_handelsskole.

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...