Gallafest på hhx og eux

02.05.19
  • DEL:

Der var god stemning på både Roskilde Handelsskole og Florentz i det centrale Roskilde, da elever fra hhx og eux forventningsfuldt ankom til deres gallafester fredag den 3. maj.

Forældre, venner og lærere stod klar til at tage imod eleverne og se dem danse lancier, da de ankom i fantasifulde køretøjer og flotte kjoler.

Eleverne afslutter med en fest

Gallafesten er med til at markere afslutningen af elevernes forløb. Eux-eleverne fejrede to veloverståede studieår og hhx-eleverne fejrede afslutningen af tre års gymnasietid.

Hhx'erne ankommer til galla

Eux'erne ankommer til galla

Se flere billeder på Roskilde Handelsskoles Facebookside, på Handelsgymnasiets Facebookside og på skolens Instagramprofil: @roskilde_handelsskole.

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker digital post Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Strategi 2024-2028 Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivsel og tilfredshed Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...