Huepåsætning efter mundtlig eksamen

Dimittender fra hhx kan tage studenterhue på efter den mundtlige eksamen i uge 23

26.05.20
  • DEL:

Som skrevet til de kommende hhx-studenter tidligere ved vi, at det betyder meget, at markere studentereksamen med påsætning af hue. Selvom den mundtlige eksamen i næste uge ikke er afslutningen på gymnasieuddannelsen, vil vi opfordre til at få påsat studenterhuen alligevel. 

Det er desværre ikke sundhedsmæssigt forsvarligt at åbne skolen op for forældre og søskende, men man er velkommen til at familie venter på skolens udendørs arealer, og at man her får huen på. Det er en god idé, at aftale at mødes med familier ved den indgang, eleverne bruger i øjeblikket. 

Vi opsætter ekstra borde og bænke uden for på skolens område, hvor man er velkomne til at fejre begivenheden, så længe gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne overholdes. I tilfælde af dagsregn åbnes multihallen med begrænsede antal pladser til fejring.

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...