Sidste skoledag - RHS

Sidste skoledag

3.g’erne sætter gang i skolen på deres sidste skoledag

16.05.19
 • DEL:

Stemningen er høj på gangene og rundt på skolen, for i dag har 3.g'erne på Handelsgymnasiet sidste skoledag. Rundt omkring høres grin og godt humør, når eleverne bevæger sig rundt og kaster karameller, før de mødes til morgenmad og festligheder.

3.g'erne kårer hinanden

I kantinen sidder to kaniner ved siden af et par franskmænd, og nogle ørne stikker hovedet op mellem folkemængden et par rækker tilbage. På Handelsgymnasiet har de gjort meget ud af udklædningen i dagens anledning, og kun fantasien har sat grænser for, hvad klasserne har fundet på af temaer for deres udklædning.

Der er fløjten og hujen, når kategorierne bliver læst højt i Kahoot-quizzen, som nogle af eleverne har stået for. Til den kan eleverne på deres smartphone med det samme stemme på den, de synes skal vinde kategorien. I den forbindelse fandt de for eksempel frem til 'årets lærer' og 'årets mest omtalte klasse'.

Aktiviteter og afgang til folkeparken

Efter morgenmad og underholdning mødes alle eleverne til aktiviteter på skolens boldbane. De fortsætter derefter festlighederne i det gode vejr i Folkeparken.

3.g'ernes sidste skoledag

Studieliv på Handelsgymnasiet

Studiestart, fester, idrætsdage, studierejser og meget mere. Der er gang i studielivet på gymnasiet.

Læs om studielivet

Dimission på Handelsgymnasiet

Fredag den 28. juni 2019 fejrer Handelsgymnasiet årets studenter med festlige dimissioner i skolens kantine.

Dimission på Handelsgymnasiet
 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200 (kl. 8.00-12.00)
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Find medarbejder Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Nyt om coronavirus Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Sikker mail Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Selvevaluering Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...