Sidste skoledag

3.g'erne og 2.år på eux sætter gang i skolen på deres sidste skoledag

22.05.18
 • DEL:

Stemningen er høj på gangene og rundt på skolen, for i dag har 3.g'erne på Handelsgymnasiet og 2.års eleverne på eux sidste skoledag. Rundt omkring kan høres fløjten, når eleverne bevæger sig rundt og kaster karameller, før de mødes til morgenmad og festligheder.

3.g'erne kårer hinanden

I kantinen sidder tre nonner ved siden af en banan, og et par dinosaurer stikker hovedet op mellem folkemængden et par rækker tilbage. På Handelsgymnasiet har de gjort meget ud af udklædning i dagens anledning, og kun fantasien har sat grænser for, hvad klasserne har fundet på af temaer for deres udklædning. 

Der er fløjten og hujen, når kategorierne bliver læst højt i Kahoot-quizzen, som nogle af eleverne har stået for. Til den kan eleverne på deres smartphone med det samme stemme på den, de synes skal vinde kategorien. I den forbindelse fandt de for eksempel frem til 'årets stræber', 'årets social media' og 'årets ven'.

Også eux'erne har morgenmad og quiz, hvor de dyster mod hinanden og fejrer den sidste dag på skolen sammen. 

Afgang til folkeparken

Efter morgenmad og underholdning mødes alle eleverne i Folkeparken, så festlighederne kan fortsætte i det gode vejr. 

3.g'ernes sidste skoledag

Sidste skoledag på eux

 • Bakkesvinget 67
  4000 Roskilde
  Telefon 8852 3200
  rhs@rhs.dk
 • CVR-nr: 19516172
  EAN-nummer: 5798000553606
#rhslivet

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du har brug for hjælp til at vælge uddannelse eller kursus. 

Studievejledningen

Se også

Webshop Få sider læst op Cookie- og privatlivspolitik Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om skolen

Profil Værdier Historie Praktiske oplysninger Kontakt Adresse og find vej Åbningstider Find medarbejder Studievejledningen Det sker Nyheder Job Organisation Bestyrelsen Ledelsen Elevråd Arbejdsmiljøorganisation Mål, vision og strategi Mål og strategier Planer og politikker Udvikling og kvalitet Kvalitetsarbejde Nøgletal Opfølgningsarbejde Trivselsundersøgelser Fastholdelsesstrategi Netværk og samarbejde

Mere RHS

Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...